Z dowozem, na wynos, lokalnie
Pandemia czasem innowacji w Hampton by Hilton Kalisz
Trwająca od roku pandemia hamuje rozwój branży hotelowej i gastronomicznej, ale też zachęca do innowacji. Jak przekonuje Grzegorz Włodarczyk, dyrektor Hampton by Hilton Kalisz, wiele wprowadzanych dziś rozwiązań zostanie z nami na dłużej.
Ze względów bezpieczeństwa śniadania są dziś serwowane wyłącznie do pokoi, z maksymalnie ograniczonym kontaktem między pracownikami i gośćmi. To duża strata dla obydwu stron, bo to właśnie ten kontakt pozwalał zadbać o dobry wypoczynek hotelowych gości, budował relacje i zaufanie oraz dopełniał obrazu gościnności - Grzegorz Włodarczyk, dyrektor generalny Hampton by Hilton Kalisz.
Goście coraz częściej szukają mniejszych, porcjowanych dań oraz indywidualnie pakowanych dodatków. Oczywiście nadal oczekują nienagannej obsługi oraz doskonałej jakości. Pogodzenie tego z zapewnieniem pozytywnych wrażeń będzie wymagało od hoteli przygotowań już teraz - Grzegorz Włodarczyk, dyrektor generalny Hampton by Hilton Kalisz.
Jeśli spodobał Ci się nasz artykuł,
wrzuć nam coś do kapelusza :)
Wdzięczny Zespół Calisia.pl